Lasă un mesaj -
...
Lasă un mesaj
Sisteme de
Încălzire, Climatizare, Alimentare cu apă
la CHEIE!

022 21-20-21

ru ro

Rebranding in INGINER.MD

Rebranding in INGINER.MD

De 20 de ani Piroterm-Service srl aduce în casele din Moldova cele mai bune soluții pentru căldură, condiționare și alimentare cu apă. Am realizat peste 8000 de proiecte complexe cu care ne mândrim, iar peste 10 000 de clienți au descoperit alături de noi instalații sigure, econome și de calitate excepțională. Pentru noi, 20 de ani sunt un jubileu al maturității, un examen al calității și experienței demonstrate în timp. Am crescut suficient pentru a trece la un nou nivel de dezvoltare. Dezvoltarea presupune schimbare!

Astfel, anunțăm oficial rebrandingul a companiei noastre: Piroterm-Casa Caldurii devine Inginer.md.

Cu o nouă identitate și experiența de lider pe piața autohtonă, dăm startul unei noi etape de servicii inginerești de cea mai înaltă calitate în Moldova. Am crescut o platformă de ingineri profesioniști și suntem pregătiți să vă oferim:

  • PROIECTAREA sistemelor de încălzire, climatizare, ventilare, alimentare cu apă, canalizare și tratare a apei;
  • MONTARE INSTALAȚII TERMO-CLIMA-HIDRO – rapidă și garantată;
  • DESERVIRE TEHNICĂ PROFESIONISTĂ - reparație în perioada garanție și post-garanție a sistemelor de încălzire, climatizare și alimentare cu apă.

Deși am schimbat identitatea, misiunea noastră a rămas aceeași: Inginer.md ajută oamenii să facă economie de caldură, să descopere confortul prin instalații sigure de condiționare și alimentare cu apă.

Investiți în tehnologii energo-eficiente și calitative!

Vă așteptăm în noul sediu de pe str. Mitropolit Dosoftei 142, Chisinau

și online pe www.inginer.mdfooter button